Paste

Cosul Traditii Pascale aduce in prim-plan si intr-o viziune moderna, datorita ambalajului, bucuria respectarii si impartasirii traditiei romanesti, astfel impreuna cu vinul rosu demisec si cozonacul realizat cu cea mai mare atentie si dragoste, va conferi destinatarului sentimentul real al sarbatorilor pascale.

20 lei

Company gift inglobeaza intr-un ambalaj sclipitor-auriu, cele mai bune si atent selectionate produse, astfel incat sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi in materie de vinuri si dulciuri. Cadoul acesta va oferi o nota atat eleganta, cat si gustoasa intentiei dvs. de a darui.

40 lei

Sentimentul bucuriei datorat apropierii sarbatorii Invierii Domnului, poate fi superior accentuat datorita cadoului inedit pe care vi-l punem la dispozitie, cu motive si produse absolut traditionale, atent selectionate, astfel incat sa invaluie sarbatorile pascale intr-o atmosfera magica si pur romaneasca.

170 lei

Cosuletul Deliciu este extrem de sofisticat si vesel, conferind cadoului o nota atat proaspata, cat si feminina, ingloband produse atent selectionate si de cea mai buna calitate, precum vinul rosu demidulce si dulciurile, dintre cele mai gustoase.

90 lei

Cadoul Sarbatori Traditionale in tonuri de alb si rosu, dupa cum insusi numele releva, este special creat in spiritul respectarii traditiei pur romanesti si a produselor traditionale si cu dragoste preparate, conferind cadoului belsug si eleganta specifica.

120 lei

Quality attention este un cadou, prin definitie, special si rafinat, in nuanta de albastru regal, ingloband cele mai sofisticate si de cea mai buna calitate produse si arome, cu scopul de a oferi un dar pretios si elegant persoanelor dragi sau partenerilor dvs. de afaceri.

130 lei

Cadou Vise Aurii confera darului dvs. un plus de eleganta si rafinament, invaluite intr-un ton auriu, ingloband unele dintre cele mai calitative si rafinate produse de pe piata, cadoul putand fi oferit atat persoanelor dragi, cat si partenerilor de afaceri.

110 lei

Iubitorii de ceai, cu siguranta, se vor regasi in acest cadou care aduce un insuflu nou si bucuria petrecerii unui timp placut alaturi de cei dragi la o cana de ceai. Cadou Spring Tea inglobeaza unele dintre cele mai calitative produse de pe piata.

120 lei

Whiskey Flavour este un cadou special creat pentru partenerii de afaceri, aparent sobru, acesta insufla un aer elegant si clasic, ingloband, in acelasi timp, unele dintrele cele mai bune produse in materie de whiskey si dulciuri.

140 lei

Orange Moment este un cadou extraordinar de elegant si deosebit, ce poate fi daruit atat persoanelor dragi dvs., cat si partenerilor de afaceri. Acesta este alcatuit din cele mai rafinate si calitative produse, ambalajul aducand un insuflu nou in materie de cadouri.

200 lei

Cadoul Delicii Traditionale, aduce in fata dvs. unele dintre cele mai bune si atent selectionate produse traditional romanesti, capabile sa satisfaca cele mai pretentioase si conservatoare gusturi in materie de cadouri.

180 lei

Cadoul Primavara, in nuante predominant de verde, va conferi intentiei dvs. de a darui eleganta si mai ales prospetime, ingloband una dintre cele mai sofisticate combinatii de produse, capabile sa multumeasca cele mai rafinate gusturi.

120 lei

Acest cadou a fost special conceput pentru a satisface cele mai pretentioase si rafinate gusturi ale barbatilor, conferind un aspect elegant si deosebit si al carui impact asupra destinatarului nu se va lasa prea mult asteptat.

200 lei

Acest cadou business este special conceput pentru a fi oferit in semn de multumire si recunoastinta pentru partenerii dvs. de afaceri, ingloband cele mai calitative si sofisticate produse intr-un ambalaj extrem de elegant si select.

230 lei

Cosul Picnic este unul dintre cele mai deosebite si complexe cadouri, prezentat intr-o maniera extrem de atragatoare si special creat pentru a fi oferit unei persoane care adora sa intreprinda o astfel de activitate. Cadoul inglobeaza intr-un cos absolut fabulos, cele mai bune si calitative produse.

300 lei

Cadoul France confera intentiei dvs. de a darui eleganta si prospetimea orasului parizian, darul cuprinzand unele dintre cele mai calitative si rafinate produse, ce poate fi daruit atat persoanelor dragi, cat si partenerilor dvs. de afaceri.

240 lei

Cadoul Ultra Vip este special conceput pentru a fi daruit partenerilor dvs. de afaceri care pun intotdeauna amprenta asupra luxului si rafinamentului, cadoul inglobeaza cele mai calitative si rafinate produse, precum rafinatul Cognac Hennessy, dar si alte dulciuri de calitate superioara.

900 lei
Lux

Cadou Lux este conceput intr-o maniera deosebita astfel incat sa confere rafinament si eleganta, putand fi daruit, cu succes, partenerilor de afaceri, dar si persoanelor dragi, care apreciaza si pun pret pe calitatea unor astfel de produse.

400 lei

Cadou Shabby Chic este special conceput pentru a fi oferit doamnelor rafinate si de succes, ingloband unele dintre cele mai calitative si deosebite produse, capabile sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi.

60 lei

Acest cos de cadou deosebit, in combinatii de argintiu si rosu, este destinat acelor persoane care apreciaza eleganta si inglobeaza cele mai calitative produse in materie de vinuri, cafea si ciocolata.

100 lei

Cadoul Corporate inglobeaza produse atent selectionate, ce poate fi daruit angajatilor si partenerilor de afaceri pentru a le arata multumirea si recunostinta pentru toata munca depusa, dar si persoanelor dragi, aratandu-le afectiunea.

23 lei

Acest cos cadou inglobeaza unele dintre cele mai bune si calitative produse traditional romanesti, special selectionate pentru a satisface cele mai conservatoare gusturi, putand fi daruit atat angajatilor, partenerilor de afaceri, cat si persoanelor dragi.

200 lei

Cadoul Black & Gold este unul dintre cele mai elegante cosuri, ce confera intentiei dvs. de a darui rafinament, putand fi daruit, cu succes, partenerilor de afaceri sau persoanelor dragi, aratandu-le recunostinta si afectiunea.

420 lei

Sarbatorile Pascale sunt unele dintre cele mai importante sarbatori religioase ale crestinilor-ortodoxi. Astfel pentru a face o bucurie celor din jur va stau la dispozitie cosurile de Paste, ideale pentru aceia care doresc sa-i faca fericiti pe cei dragi cu ocazia acestei sarbatori.

Cosul se prezinta intr-o forma clasica si eleganta pentru aceia care apreciaza traditiile, cuprinzand produse de o calitate superioara si o gama variata de sortimente de bauturi, vin alb, rose sau rosu care vor putea insoti orice masa de Paste. De asemenea, exista alternativa personalizarii acestui cadou lasand la libertatea dumneavoastra posibilitatea de a face selectia produselor care sa corespunda personalitatii destinatarului.

Dorinta noastra este aceea de a pastra traditiile, astfel diferenta fata de alte cosuri realizate de noi consta in oferirea clientilor produsele specifice Pastelui, precum clasicii cozonaci, oulele rosii si vinuri, ambalate in asa maniera incat sa cream cadoul perfect pentru nevoile dumneavoastra.