Fie ca doriti sa va exprimati recunostinta fata de partenerii de afaceri, fie ca este un cadou pentru cei dragi, noi il personalizam, il incarcam cu semnificatie, adaugam atentie si il insufletim cu dragoste. Vinuri cu stil, ciocolata fina, savoare si traditieā€¦toate se pot regasi in cadoul dumneavoastra!

Cosurile cu vin sunt o modalitate speciala pentru a marca momente importante din viata dumneavoastra, a persoanelor dragi si nu numai. Va punem la dispozitie o categorie larga de vinuri de colectie, de la diferiti producatori nationali si internationali. Astfel, avem sortimente variate de vin rosu, vin alb si rose, acestea putand fi seci, demiseci, dulci sau demidulci. Dupa cum stiti asocierea vinului cu felul de mancare servit la o masa nu este o operatiune usoara, pentru acest fapt echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va da cele mai bune recomandari, astfel se sporeste reciproc calitatile de care acestea dispun.

Puteti darui un cos cu bucurii familiei, prietenilor sau partenerilor de afaceri oferind acest cos cadou cu vin si dulciuri.