Craciun

Cosuletul Deliciu este extrem de sofisticat si vesel, conferind cadoului o nota atat proaspata, cat si feminina, ingloband produse atent selectionate si de cea mai buna calitate, precum vinul rosu demidulce si dulciurile, dintre cele mai gustoase.

90 lei

Cadoul Delicii Traditionale, aduce in fata dvs. unele dintre cele mai bune si atent selectionate produse traditional romanesti, capabile sa satisfaca cele mai pretentioase si conservatoare gusturi in materie de cadouri.

180 lei

Acest cadou a fost special conceput pentru a satisface cele mai pretentioase si rafinate gusturi ale barbatilor, conferind un aspect elegant si deosebit si al carui impact asupra destinatarului nu se va lasa prea mult asteptat.

200 lei

Acest cadou business este special conceput pentru a fi oferit in semn de multumire si recunoastinta pentru partenerii dvs. de afaceri, ingloband cele mai calitative si sofisticate produse intr-un ambalaj extrem de elegant si select.

230 lei

Cadoul Corporate inglobeaza produse atent selectionate, ce poate fi daruit angajatilor si partenerilor de afaceri pentru a le arata multumirea si recunostinta pentru toata munca depusa, dar si persoanelor dragi, aratandu-le afectiunea.

23 lei

Acest cos cadou inglobeaza unele dintre cele mai bune si calitative produse traditional romanesti, special selectionate pentru a satisface cele mai conservatoare gusturi, putand fi daruit atat angajatilor, partenerilor de afaceri, cat si persoanelor dragi.

200 lei

Cadoul Black & Gold este unul dintre cele mai elegante cosuri, ce confera intentiei dvs. de a darui rafinament, putand fi daruit, cu succes, partenerilor de afaceri sau persoanelor dragi, aratandu-le recunostinta si afectiunea.

420 lei

Cu siguranta, in fiecare an in apropierea sarbatorii Craciunului planeaza in mintea dumneavostra aceeasi intrebare referitoare la o idee de cadou care sa impresioneze fie o persoana draga, fie o simpla cunostinta.

Cosul cadou "Craciun" realizat pentru aceasta ocazie speciala contine produse emblematice pentru spiritul Craciunului, menite sa ii incante vizual si gustativ pe cei dragi din familie sau prieteni. Produsele reprezentative pentru aceasta sarbatoare, precum: cozonacul, bomboanele de ciocolata, vinul, fructele de sezon, produsele traditionale, beneficiaza de o nota originala imprimata de ambalajul deosebit, in cromatica specifica acestui moment unic al anului. Exista multiple posibilitati de aranjament, pliate pe categoriile de varsta, astfel incat produsele selectionate sa aduca sarbatoarea atat in sufletul copiilor, cat si al adultilor.