Corporate

Cosuletul Deliciu este extrem de sofisticat si vesel, conferind cadoului o nota atat proaspata, cat si feminina, ingloband produse atent selectionate si de cea mai buna calitate, precum vinul rosu demidulce si dulciurile, dintre cele mai gustoase.

90 lei

Cadoul Delicii Traditionale, aduce in fata dvs. unele dintre cele mai bune si atent selectionate produse traditional romanesti, capabile sa satisfaca cele mai pretentioase si conservatoare gusturi in materie de cadouri.

180 lei

Acest cadou a fost special conceput pentru a satisface cele mai pretentioase si rafinate gusturi ale barbatilor, conferind un aspect elegant si deosebit si al carui impact asupra destinatarului nu se va lasa prea mult asteptat.

200 lei

Acest cadou business este special conceput pentru a fi oferit in semn de multumire si recunoastinta pentru partenerii dvs. de afaceri, ingloband cele mai calitative si sofisticate produse intr-un ambalaj extrem de elegant si select.

230 lei

Cadoul Corporate inglobeaza produse atent selectionate, ce poate fi daruit angajatilor si partenerilor de afaceri pentru a le arata multumirea si recunostinta pentru toata munca depusa, dar si persoanelor dragi, aratandu-le afectiunea.

23 lei

59 lei

Acest cos cadou inglobeaza unele dintre cele mai bune si calitative produse traditional romanesti, special selectionate pentru a satisface cele mai conservatoare gusturi, putand fi daruit atat angajatilor, partenerilor de afaceri, cat si persoanelor dragi.

200 lei

Cadoul Black & Gold este unul dintre cele mai elegante cosuri, ce confera intentiei dvs. de a darui rafinament, putand fi daruit, cu succes, partenerilor de afaceri sau persoanelor dragi, aratandu-le recunostinta si afectiunea.

420 lei

Cosul cadou “Corporate” este conceput astfel incat sa satisfaca preferintele celui mai sofisticat client, dar, in acelasi timp, sa impresioneze prin armonizarea unor concepte precum: rafinament, eleganta, eficienta, calitate.

Accentul este pus in special pe modalitatea de prezentare a produselor, iar prin ambalajul exclusivist se reflecta calitatea superioara a acestora. Designul unic al cosului il recomanda pentru ocazii speciale, iar continutul acestuia este echilibrat, implicand produse precum: vin spumant, trufe de ciocolata, wiskey, croissant, cafea. Pentru evenimente deosebite, alegeti cosul Corporate care prin eleganta si versatilitate va poate recomanda partenerilor de afaceri sau superiorilor de la locul de munca.